Herkenbaar? Je hebt een nieuwtje of een bericht dat je heel graag wilt delen met jouw doelgroep… maar hoe zorg je ervoor dat jouw bericht nou net opvalt tussen alle andere berichten op social media en andere online content? Want de mensen moeten het wel lezen natuurlijk! Los van het feit of je wel tijd hebt om dit bericht te schrijven, is het schrijven van een goed en pakkend bericht op zichzelf vaak een uitdaging. Want hoe schrijf je relevante content?

Wij krijgen steeds meer verzoeken om dit soort berichten te schrijven voor onze relaties. Letterlijk uit handen nemen. Of het nu gaat om een blog, landingspagina op je site, nieuwsbrief, whitepaper, klantcase, nieuws- of persbericht, vacaturetekst, of een post op social media. We hebben daarvoor de ideale collega bij 90graden communicatie: Ester Schop.

Ester is journalist en heeft veel ervaring opgedaan met het schrijven van teksten voor uiteenlopende bedrijven. Ze weet zich in een mum van tijd te verplaatsen in jouw bedrijf, branche en doelgroep. Ester is erg nieuwsgierig en weet zich nieuwe materie snel eigen te maken. Ze weet wat relevant is voor jouw doelgroepen, waardoor ze geneigd zijn om jouw content niet alleen te lezen, maar ook te delen en in actie te komen.

Ester geeft meerwaarde aan jouw content. Samen met jou zorgen we ervoor dat jouw content boven het maaiveld uitsteekt! Dus op zijn Rotterdams gezegd: “Pleur maar over de schutting!” Ester schrijft het gewoon in een keer goed voor je.

De belangrijkste voordelen van goede content op een rijtje:

  • Interessante content zorgt ervoor dat mensen je bedrijf gaan volgen. Je trekt meer bezoekers aan die binnen je doelgroep vallen.
  • Door op regelmatige basis goede content aan te bieden, laat je zien dat jouw bedrijf een autoriteit is met de juiste expertise in huis. Zo vergroot je de kans dat potentiële klanten jou benaderen wanneer ze op zoek zijn naar jouw specifieke product of dienst. Of dat ze bij je solliciteren, omdat je je profileert als aantrekkelijke werkgever.
  • Met goede content op sociale media – korte, rake teksten – wek je de interesse van je doelgroep en probeer je ze te verleiden om door te klikken naar je website of andere relevante online content van je bedrijf.
  • Goede content ondersteunt de ‘call-to-action’. Sterke actiegerichte taal overtuigt je lezer om over te gaan tot actie; denk bijvoorbeeld aan verder klikken om meer te lezen, een bericht liken of delen, het inschrijven voor de nieuwsbrief of het downloaden van een whitepaper of e-book. Maar ook de kans dat je doelgroep contact met je opneemt, een offerte aanvraagt of een product of dienst bestelt vergroot je aanzienlijk met goede content.

 

Vrijblijvend kennis maken met Ester, om te kijken wat ze voor jullie kan betekenen? Mail haar!
ester@90graden.com

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.