Geen categorie

‘Ouderwetse’ DM actie voor Elcinco

Om de naam Elcinco en haar activiteiten bij bedrijven in het Westland onder de aandacht te brengen hebben we een 'ouderwetse' DM actie opgezet. Een selectie van bedrijven heeft een ansichtkaart ontvangen met op de achterzijde een handgeschreven tekst. Een ansichtkaart valt nu eenmaal op en een persoonlijke tekst ook. Missie is geslaagd!
29/07/2022
Geen categorie

Dag van Centrop

Op maandag 28 maart organiseerde Centrop de Dag van Centrop op een unieke locatie: het Nationaal militair museum in Soest. Super om de nieuwe huisstijl in levende lijve te zien.
31/03/2022
Blog

Krommenhoek Metals Sorteercentrum

Krommenhoek Metals heeft een nieuw sorteercentrum geopend voor kleine zelfstandigen. Het karakter Heintje Schroot - bedacht door de opa van Bas Krommenhoek  - hebben wij in een nieuw jasje gestoken. Tevens hebben we het creatief concept inclusief de bewegwijzering op deze locatie gerealiseerd.
15/03/2022
Blog

Dag van Centrop – magazine voor leden

Centrop organiseert op 28 maart 2022 een netwerkbijeenkomst voor haar leden en leverancier - Dag van Centrop. Hiervoor verzorgen wij het uitnodigingstraject, het magazine en de after movie.
15/03/2022
Blog

Oplossingsgericht werken

Wijzer worden word je niet zomaar.... Door de opleiding 'Oplossingsgericht werken' creëren we nog meer kansen voor jou en ook voor onszelf :-)
15/03/2022