Skip to main content
Geen categorie

Fotoconcept ‘Samen bewust veilig’

Voor Roodenburg de fotografie verzorgd binnen het thema ‘Samen bewust veilig’. Er kan niet genoeg aandacht zijn voor veiligheid op de werkvloer. Zeker op bouwplaatsen. Iedereen draagt verantwoordelijkheid voor zijn/haar eigen veiligheid en die van de ander.
21/02/2023
Geen categorie

PMD-campagne gemeente Amstelveen

De PMD-campagne maakt inwoners bewust van veelvoorkomende materialen, die niet in het PMD-afval thuishoren. Komende weken ontwikkelen wij het campagnebeeld, de visuals en de huis-aan-huisbrochure. De campagne start in mei 2023.
21/02/2023
Geen categorie

Rotterdamse zorg- en welzijnsorganisaties slaan handen ineen

Online Thuis! Een initiatief van Aafje, Lelie Zorggroep, Gro-up Buurtwerk, Dock, Mobile Care, gemeente Rotterdam en Hogeschool Rotterdam. In mei 2023 start een pilot om zelfstandige 70 plussers in Rotterdam-Noord een online programma aan te bieden via de tv. Wij verzorgden de fotografie, teksten, vormgeving en het drukwerk.
21/02/2023
Geen categorie

‘Ouderwetse’ DM actie voor Elcinco

Om de naam Elcinco en haar activiteiten bij bedrijven in het Westland onder de aandacht te brengen hebben we een 'ouderwetse' DM actie opgezet. Een selectie van bedrijven heeft een ansichtkaart ontvangen met op de achterzijde een handgeschreven tekst. Een ansichtkaart valt nu eenmaal op en een persoonlijke tekst ook. Missie is geslaagd!
29/07/2022
Geen categorie

Dag van Centrop

Op maandag 28 maart organiseerde Centrop de Dag van Centrop op een unieke locatie: het Nationaal militair museum in Soest. Super om de nieuwe huisstijl in levende lijve te zien.
31/03/2022
Blog

Krommenhoek Metals Sorteercentrum

Krommenhoek Metals heeft een nieuw sorteercentrum geopend voor kleine zelfstandigen. Het karakter Heintje Schroot - bedacht door de opa van Bas Krommenhoek  - hebben wij in een nieuw jasje gestoken. Tevens hebben we het creatief concept inclusief de bewegwijzering op deze locatie gerealiseerd.
15/03/2022