Gemeente Krimpen: De Grote Kruising

#strategie #plan van aanpak #communicatiecampagne

Een zeer belangrijk kruispunt in de gemeente Krimpen aan den IJssel wordt volledig gereconstrueerd. De impact voor weggebruikers én de omgeving is groot. Het is ook een belangrijke doorrijdroute voor omliggende gemeenten. De impact is gemeente overstijgend. De gemeente wil weggebruikers, omwonenden en andere betrokkenen  goed en tijdig informeren, om zoveel mogelijk weerstand op voorhand weg te nemen? De gemeente zocht een partij die de volledige communicatie voor dit project regisseert. En die tegelijk zorgdraagt voor het grafisch concept en de praktische uitvoering van alle middelen.

Plan van aanpak

Met ruim 25 jaar ervaring met ‘communicatie wegwerkzaamheden’ voor onder andere Rijkswaterstaat en diverse gemeenten, zijn wij in ons element om de gemeente hierbij van dienst te zijn.

Wij denken mee en leven ons in. Omdat wij vanuit communicatieoogpunt naar het project kijken, zijn wij in staat om zaken vanuit een ander perspectief te bekijken. Dat wordt door opdrachtgevers gewaardeerd. Geen tunnelvisie of gebrek aan creatief vermogen.

Het ontwikkelen van een projectplan, een communicatieconcept en dit consequent uitdragen in alle uitingen? Dat is onze kracht. Naast grafische vormgeving beschikken wij met ons andere bedrijf – Eyecatcher, de filmmakers – over de mogelijkheden om te communiceren met bewegend beeld. Van videojournaals, instructievideo’s tot films over de werkzaamheden met animaties daarin verwerkt.